Te nonāk viss, kam vairs nav vietas Helsas galvā

Roltoni 2

So.. šodien bija pirmā roltonu diena. Re, ko es šodien uzzināju par roltonu ēšanu.

  1. Roltoniem ir vajadzīgs karsts, vārīts ūdens, tātad tos nevar ēst tad, ja nekā no tikko pieminētā nav. Protams, vienmēr var improvizēt.. taču kokosriekstā ir grūti uz atklātas liesmas ūdeni uzvārīt.
  2. Lai tos pagatavotu, roltonus ir jāieliek kkādā traukā, jāaplej ar ūdeni un tie divi dīvainie maisiņi, kas atrodas paciņā..ir jāatgriež vaļā un to saturs jāpiejauc klāt uzreiz. Tās ir garšvielas.
  3. Kad tas štrunts ir apliets, virsū jāuzliek vāciņš, lai ievelkas.. tad tās nūdeles kļūst mīkstākas.
  4. Roltonus ēd ar dakšiņu, droši vien var arī ar zariņu vai ko tamlīdzīgu.
  5. Roltoni nav garšīgi. Tos var ēst tikai tad, ja esi piedzēries un izsalcis, citādi no tās ķīmijas rauj uz augšu

Taču sakarā ar to, ka es pieņēmu maitas izaicinājumu veselu nedēļu no ietas ēst roltonus.. tad es savu solījumu turēšu.

Un nobeigumam, piemīlīga bilde ar kaķīšiem krūzītē..

cute

2 responses

  1. Lemurs

    Maasinj, Roltoni ar vistu ir visgarshiigaakie! Un es arii gribu!

    Februāris 16, 2011 plkst. 01:16

    • Labs ir, tad šodien nomēģināšu roltonus ar vistu🙂 Nosūtu Tev virtuālo roltonu😉

      Februāris 16, 2011 plkst. 10:46

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s